Hoe kan ik je helpen?

Raga Elshout – online marketeer

“Ik laat je graag zien hoe je goed kunt scoren in de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines.”

SEA

Met adverteren binnen zoekmachines (SEA, Search engine advertising) bereik je eenvoudig een grote doelgroep. Een variatie hierop is adverteren binnen het displaynetwerk van Google. Dit maakt het mogelijk om ook te adverteren op andere websites. Op basis van de doelgroep analyse en het zoekwoordenonderzoek richten we advertentiecampagnes in die jouw doelgroep aanspreken. Door het meten van conversies stellen we deze campagnes en advertenties efficiënt in. Door het instellen van een dagbudget heb je volledige controle over de investering. Je komt dus nooit voor verassingen te staan.

WERKWIJZE

BIJ BESTAANDE GOOGLE ADS ACCOUNTS

Je krijgt van ons een concreet advies en een overzicht met verbeteringen voor jouw campagnes. Dit kunnen verbeteringen zijn aan de campagnestructuur, quality score van de zoekwoorden, verbeteringen van advertenties en de landingspagina’s. Ook kijken we waar kansen liggen voor meer of beter converterend verkeer.

BIJ NIEUWE GOOGLE ADS ACCOUNTS

Je krijgt van ons een concreet advies en overzicht waarin kansen zijn beschreven voor het bereiken van jouw doelgroep. Het advies beschrijft de campagnestructuur, een voorstel voor de advertenties. Ook stellen we verbeteringen van de landingspagina’s voor waardoor de advertenties goed aansluiten op jouw website. Afhankelijk van afspraken die we maken, voer je de wijzigingen zelf uit of realiseren wij deze voor jou. Tijdens het traject zijn we voortdurend beschikbaar om je vragen te beantoorden en mee te denken over de juiste aanpassingen.

STAPPEN VOOR ONLINE SUCCES

Definiëren van de doelgroep (zoekwoordenanalyse)
Meten van bezoekers en conversie
Realiseren (SEA) betaalde en (SEO) organische vindbaarheid
Een goed converterende website